clients / private client

A new writing studio for a private client on the shores of Lake Geneva, Switzerland featuring a large
Control Room, 2 Live Areas, Machine Room and Guitar Booth. This Design and Build project included custom walnut furniture and extensive racking, full technical cabling installation and 6 A/C systems. Completed April 2008.

An array of keyboards fit in with the R/H side synth racking - all patchable.

Live Area 1 is configured for piano and voice.

L/H side racking handles 96 channels of 192 I/O plus Apogee's along with numerous other
items too varied to mention. Critical cabling is Requisite throughout the signal and power chain.

The Drum Room features removable acoustic panels to the ceiling to create a dry or bright
environment.

Comfy seating in the centre along with multi-scene lighting provides a very creative atmosphere.

AutoCad plan of the studio.